Handelsbetingelser 

General information 

Webshoppen drives af 

Birgit Drescher 

Ternehaven 19 

4000 Roskilde 

CVR nr: 38 90 68 44 
Telefon +45 22 99 26 69 

Produktinformation 

På www.Oldestrik.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til www.Oldestrik.dk via info@oldestrik.dk 

Priser 

Priserne er beregnet ud fra produktpriser og variable omkostninger. Alle angivne priser er anført i Danske Kroner (DKK.) inkl. 25% moms. Priserne kan ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris – såfremt www.Oldestrik.dk accepterer ordren, der er gældende på bestillingsdagen. Jeg tager forbehold for eventuelle trykfejl, prisændringer.  

Bestilling 

Præsentation af varer sammen med en pris på www.Oldestrik.dk, er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra www.Oldestrik.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til www.Oldestrik.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og www.Oldestrik.dk er først indgået, når www.Oldestrik.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud. 

Betaling 

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra www.Oldestrik.dk 

Vi modtager Dankort, Visa dankort, MasterCard, Pay pal og MobilePay 

Reklamation 

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen. 

Ansvarsfraskrivelse og garanti 

Www.Oldestrik.dk er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Www.Oldestrik.dk kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. 

Fortrydelsesret 

Du har 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager din bestilling og herefter 14 dage til at returnere varen. Ved benyttelse af fortrydelsesretten er det en forudsætning, at: 

Kunden har mulighed for at fortryde et køb, selvom varen er brugt men emballage og vare skal fremstå pæn, så varen stadig kan sælges. Afviger de returnerede varer fra ovenstående, forbeholder vi os ret til at lave nedslag i tilbagebetalingen i overensstemmelse med dansk lovgivning. 

Husk at kontakte Www.Oldestrik.dk på Info@oldestrik.dk før du sender varer retur, da behandlingen af din retursag ellers kan blive forsinket. 

Pengene tilbagebetales altid til den betalingsform du benyttede ved betaling. 

Varer der returneres ufrankeret eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge PostNord – ikke alternative pakke distributører, da det gør det umuligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.  

Returadresse: 

Birgit Drescher 

Ternehaven 19 

4000 Roskilde 

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. 

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (og til private) 

Persondatapolitik 

Ingen personlige oplysninger, der registreres på Www.Oldestrik.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for Www.Oldestrik.dk 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet.  

Under et køb udbeder vi os navn, adresse og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk og gemmes i 5 år, jf. Bogføringsloven. 

Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos Www.Oldestrik.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 

Forbehold for ændringer 

www.Oldestrik.dk  forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer. 

Links 

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk  

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk  

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk  
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk  
Forbrugerinformation www.forbruger.dk  

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere