GDPR

 
GDPR, Oldestrik.dk 

Den nye persondatalovgivning er trådt i kraft pr 25. Maj 2018, hvilket betyder en række ændringer er sket hos Oldestrik.dk 

Her kan du læse om, hvad jeg gør for din sikkerhed og hvilke sikkerhedsforanstaltninger jeg har gjort brug af for at sikre optimal beskyttelse. 

Behandling af personoplysninger. 

Oldestrik.dk indsamler og behandler en række oplysninger om dig, når du handler hos mig. Når du har oprettet en bruger på min hjemmeside www.oldestrik.dk  har du indtastet forskellige oplysninger, som navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Disse oplysninger bliver brugt i forbindelse med at du handler hos mig, så jeg kan sikre, at du får den vare du købt. 

Du kan også vælge at handle som gæst, men grundet leverance er du nødsaget til at oplyse påkrævede felter med dine informationer for at jeg kan sikre, at du får de varer du har købt. Det betyder, at når du vælger at handle hos mig, så gør jeg brug af den data du indtaster, som en del af dit køb og levering af ordren og udelukkende det. 

Hvilke oplysninger behandles 

Oldestrik.dk behandler de oplysninger om dig, som du selv har indtastet på min hjemmeside i forbindelse med køb af produkter. Jeg indsamler oplysninger omkring Fornavn, efternavn, gadenavn, by, postnummer, telefonnummer og e-mailadresse.   
Ydermere gør jeg opmærksom på, at din IP adresse er synlig efter et køb af varer hos mig, i tilfælde af svindel eller snyd fra købers side. Dette logges udelukkende til politimæssigt brug. 

De oplysninger jeg indsamler i den konkrete situation, vil være indsamling af almindelige personoplysninger: Kontaktoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse 

Formål med oplysningerne 

Formålet med behandling af oplysninger om dig er, at: 

  1. Kunne gennemføre handlen med dig som kunde.  
  1. Dokumentere en indgået aftale mellem dig som kunde og mig som sælger og leverandør. 
  1. Foretage kvalitetssikring, fakturering og bogføring. 
  1. Håndtere en klagesagsbehandling vedrørende Oldestrik.dk serviceydelser. 

Behandlingsgrundlaget 
Når jeg Oldestrik.dk behandler den indsamlede data, sker det efter persondatalovens retningslinjer. Jeg behandler de indtastede data efter behov i forhold til en eventuel klagesag og eller i forhold til køb, kvalitetssikring, bogføring mv. 

Opbevaringstid vedr. oplysninger 

Jeg behandler dine oplysninger, så længe det er nødvendigt til det formål de er indsamlet. Jeg opbevarer ikke personoplysningerne på en måde, der gør det muligt at identificere dig, i længere tid end det er nødvendigt af hensyn til de formål, hvortil oplysningerne lovligt behandles. 

 
Beskyttelse af oplysninger 

Jeg har sikret min hjemmeside, gennem min hosting udbyder one.com via. SSL 
(SSL står for Secure Sockets Layer. SSL er en standard sikkerheds teknologi, som gør det muligt at etablere en sikret forbindelse, (Også kaldet en HTTPS-forbindelse) mellem en webserver og web browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem web-serveren og browseren forbliver private.) Jeg har tilføjet ekstra antivirus samt anti-malware program. Jeg deler ikke dine oplysninger med tredjepart firmaer eller andre fra branchen. Jeg har overvågning af sitet i realtid via ekstern partner (Site Lock). Alle hændelser er monitoreret og bliver automatisk bogført i en hændelseslogbog. Min sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den teknologiske udvikling. 

Sikkerhedsbrud 

I forhold til GDPR-forordningen er jeg Oldestrik.dk som dataansvarlige forpligtet til at meddele tilsynsmyndigheder uden unødig forsinkelse og om muligt senest 72 timer efter, at jeg er blevet bekendtgjort med et brud på sikkerheden. Ved et sikkerhedsbrud, som har medført ulovlig behandling, skal du som enkeltperson underrettes af mig Oldestrik.dk som dataansvarlige, men dette er ikke påkrævet hvis der er tale om anonyme data. 

Rettigheder 

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata , herunder anvendelsen af oplysningerne til direkte markedsføring

Du har ikke pligt til at dele dine oplysninger med Oldestrik.dk. Hvis du undlader at dele oplysninger med mig, som er nødvendige for at kunne gennemføre handlen, kan dette have betydning for, om din ordre kan gennemføres. 

Du har som forbruger efter databeskyttelseslovgivningen ret til, at få information om og gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger. På anmodning har du ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret oplysninger, som er urigtige, vildledende eller behandlet i strid med lovgivningen. Herudover har du ret til datanotabilitet.  
 
Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, skal du henvende dig til Oldestrik.dk via min e-mail info@oldestrik.dk